Basisschool de Schakel

Op Basisschool de Schakel willen we het beste uit leerlingen halen. Dit doen we in een enthousiaste en dynamische leeromgeving waar veel ruimte is voor maatwerk en persoonlijke aandacht, leerlingen voelen zich echt 'gezien'. Ons Nederlandstalige onderwijsaanbod is van een kwalitatief hoog niveau.

In onze multilinguale omgeving behouden onze leerlingen met een Nederlandse achtergrond het Nederlands op het hoogste niveau.  Anderstalige leerlingen leren op onze school een uitstekend niveau Nederlands waarmee hun kansen op schoolsucces in het voortgezet onderwijs sterk worden vergroot.

Op De Schakel gaan een goede sfeer en goede onderwijsprestaties hand in hand. Dit wordt dagelijks vormgegeven door een hecht, enthousiast en gemotiveerd team van leerkrachten, administratief en ondersteunend personeel.

Leren leren staat centraal op onze school. We zullen ons blijven ontwikkelen om onze leerlingen nog beter te ondersteunen. Hiervoor investeren we in onderwijsinhoudelijke - hard&software- en bouwtechnische zaken.

Bij onze basisschool staan rond de 250 leerlingen ingeschreven

Wilt u meer weten, open dan snel onze schoolgids.


Mijn school, mijn toekomst!